Wysłany: Czw 13 Maj, 2010 20:48 XI Bytomska Rowerowa Masa Krytyczna 21.V.2010 r.
Witajcie rowerzyści !
Już za kilka dni a dokładnie:
21 maja 2010 roku o godzinie 18 na Rynku obok lwa
spotykamy się aby kolejny raz aby wspólnie przejechać przez w miasto a naszym celem jest zamanifestowanie naszej obecności na ulicach popularyzacji roweru w ramach
XI Bytomskiej Rowerowej Masy Krytycznej
W tym miesiącu następuje pewna zmiana otóż bezpośrednio z Rynku udajemy się w kierunku Szombierek i ulicami tej dzielnicy przejedziemy kilka kilometrów aby tam pokazać się mieszkańcom.Mamy nadzieję że mieszkańcy Szombierek a także forumowicze przyłączą się do naszej sprawy i dołączą do nas :yes: Zapraszamy serdecznie
Na koniec ważna informacja.Za kilka dni po dopięciu ostatnich spraw technicznych rusza oficjalna strona www i forum BRMK.
na ta chwila wciepuja ACC600, zlezie mi temperatura do 38 - to tyż byda.
sieruńskie uczulenie na penicylina, wzioł bych ze trzy szpryce i był bych monter a tak to sie musza trudzić...
_________________ nic nie widziałem, nic nie słyszałem. nic nie powiem. JP na 100%
Hmmmm....no bo to tak że są osoby którym nie chce się przyjechać z sąsiedniej dzielnicy Bytomia a co dopiero z Mikołowa czy Łazisk to jednak ≈ 30 km.Dlatego tym bardziej będzie mi miło
dynio wez cos zadzialaj z pogoda bo jak tak dalej pojdzie to na bytomska przyplyniemy kajakami pamietasz ? ostatnio chyba rower wymyles i naspamrowales - wtedy nastapila poprawa pogody .pozdrawiam
dynio wez cos zadzialaj z pogoda bo jak tak dalej pojdzie to na bytomska przyplyniemy kajakami pamietasz ? ostatnio chyba rower wymyles i naspamrowales - wtedy nastapila poprawa pogody .pozdrawiam
Dobra to biorę się do roboty
[ Dodano: Czw 20 Maj, 2010 22:21 ]
A więc tak najważniejsza sprawa to pogoda,załatwiona rower umyty napęd i łańcuch nasmarowane.Czekam na Was
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum